Bloghabit

2009.07.23. 15:02

Mert vannak ilyen ikonikus dolgaim, amiket használok, hogy ándergráund, meg arc legyek, meg hogy kényelmesebb legyen ez a prosztó dolog itt. Meg mert szerintem vicces (ld. a humorérzékemről szóló postot). Szóval lesznek ilyenek, őket majd a pillanat szüli, ilyen izék, hogy fiktív szereplők, olyan mint a sün vagy a vascső, csak szerintem sokkal jobb, meg csak én használom, és ez már kölcsönöz egyfajta unikum-jelleget (hülye alkoholista vagy!) a dolognak. Ó, akasszanak a fülemre egy lila bölcsésztarisznyát a fenti mondatomért. És ezek kérem b-ü-n-t-e-t-n-i fognak! Funkcionális véleménnyilvánítók (ez a szóösszetétel például fogalmam nincs, jelent-e valamit), szóval egyes dolgokról nem fogok külön hatszázszor megemlékezni, hanem összefoglalólag kiutalok egy Darwin-díjat. Vagy inkább minden egyes alkalommal, mikor felbontja a leveleimet a postás, megbukok a vizsgáimon vagy átkúr a pénztáros a büfében, akkor rikácsolok egyet, aztán kiosztok egy labdát. Faszorrú bácsit, a FOB-matiné vezetőjét például már ismerhetitek, de van ám még.

 

De. Van.

Emígyen felbuzdulva had' mutassam be nektek eme blog vélhetően állandó szereplőjét, aki a büntető-büntetőosztag elbűvölő, bájos kommandósa, ő itt  kérem

 

Trabant, az állat.

 

 

 

Trabant akkor lesz bevetve, ha valaki puruttyául (idióta, balfasz, hülye, félkegyelmű) viselkedik, felbasz, megorrolok rá, vagy egyszerűen csak csúnyán nézett a billiárd asztal felett, és pont nem láttam tőle a meccset. Előfordulhat .jpeg, text és tag formában.

 

És ezennel ki is osztok egy Trabantot a bloghunak, amiért sehogysem tudok középre rendezni képet ebben a rohadt szerkesztőben, pedig én már kézzel írkálom be a rohadt html-kódokat, dehát nem, az istenért sem. Úgyértem segítség.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr491263076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása