Mi ez? Mi van? Tessék? Mi a fasz?

 

Mi az, hogy a Magyar Gárda megalapította rendőri egységét? Hogy csendőrség, meg büdöszsidók, meg miafaszom?

 

És érted ugye, hogy a lepkés szoknyás Mari néni ott áll a rohamrendőrökkel szemben, és szentül hiszi, hogy ő most valami jót tesz?

 

Mikor azthiszem, hogy Magyarország, a magyar seggfejizmus- mert ez, ez bazmeg már izmus-már nem tud meglepni, akkor jön valami ilyen, és ha kétségeim is lettek volna, hogy jaj, új ország, új élet, és különbenis, hogyan magyarázom meg a macskának, hogy nem azért hagyom itt, mert már nem szeretem, most aztán mégbiztosabb vagyok benne, hogy bárhová, csak innen el, ezeket a nyomi jobbos-balos retardáltakat meg tapossa le a hétlábú büdöstalpú marsi pillangó az árpádsávjaikkal, meg a hajráemeszpével együtt. 

 

Ez továbbra is politikamentes blog ám, és véletlenül, de véletlenül sem közéleti médium, mégcsak médiumnak sem mondanám, de ez az ország egyszerűen már annyira hülye, hogy azt én sem bírom szó nélkül hagyni, ezért születhetnek ilyen kirohanások.

 

És mivel ez a blog annyira eldugott, hogy ihajj, rá sem fognak találni a nagymagyarok, mert nem a Vona Gabriella mondta, hanem egy átlagmagyar, és az ugye ki a faszt érdekel, és ha mégis elkezdenek ide özönleni az elhízott, monitorfejű kanapéforradalmárok és elkezdenek kommentelni, az csak és kizárólag engem fog igazolni. 

 

Jézus isten, hát ez nem ország, ez egy zártosztály.

 

Trabant, kérlek, toljál át egy metrószerelvényt az összesnek a mongoloid járomcsontján. És ha már úgyis a kezed ügyében a nagy kék igazságosztó, húzzál vele csillivilli féknyomot Fico seggének két partja közé is, hogy nehogy valakinek hiányérzete legyen.

 

HÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRR!

 

 

 

Hogy én ezt mennyire, de mennyire unom.

 

 

 

Szerző: cinna

2 komment

Címkék: magyarország omfg

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr131331158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ark__ 2009.08.22. 19:53:32

Az a baj itt mindenki retteg valakitől. És ezt egyesek jól használják ki. A környező országok az ott élő magyaroktól, az ott élő magyarok a többségtől. A hazai magyarok a másik oldaltól, mert mindkét oldal ruhásszekrénye büdös hullákkal van tele. Így aztán senki se meri kinyitni. Aztán már a rajtuk lévő ruha is büdös lesz, a használat mián. Aztán az egy oldalon állók sem bírják már a büdöset és egymásba is belerúgnak, hogy menj már arrébb, büdös vagy...

És mivel már mindenki roppantul szokva van a hullákhoz, a a bűzhöz és ahhoz hogy itt hidegháború van. Mindenkinek van egy atombombája és fenyegetőzik vele, de tudja, hogy a sajátjai is hullanának ha elengedné, így csak a köpködés megy mindenhonnan és a fújjolás.

És igen ez a marhaság már az én ingerküszöbömet is eléri lassan, pedig politikailag igencsak indifferens vagyok, mert hát mégiscsak anarchista lennék... :-)

Jó sok képzavar... Éjen.

Az egyik nagypapámat lelőtték a németek, mert igyekezett megvalósítani a szocilaizmust kishazánkban és dédimama a pincében rejtegette a csendőrök elől. A másikat elvitték az oroszok hadifogságra a GULAG-ra de hazajött és nem lépett be se pártba se TSZ-be, mikor nem bírta már maga művelni a földet (terminus technikus: Büdös kulák), odament a megfelelő potentáthoz és lelakott elé megfelelő mennyiségű pénzt és közölte ezzel ő most kifizette a nyugdíját és hagyják békén...

Ilyen a mi örökségünk, csak szembe kéne nézni, hogy semmi és senki nem fehér és fekete.
Az árpádsávos is apa és anya és még az SZDSZ tagoknak is kell kutyaeledelt venni ha elfogy...

Bolond egy hely ez, az már szent igaz...

vikingblood 2009.08.23. 00:26:58

Nem kell ide ideológia. Elbutított, egymásra uszított, csicska nemzet, ez vagyunk.
süti beállítások módosítása