Ha kinézek az ablakon, valami nagyon szépet látok. A patetikus nem jó szó rá, mert az rezignált, a melankólikusról nem is beszélve, szóval egyszerűen csak... megnyugtató. Teszem hozzá, valami ismeretlen nyugalom. Egész héten rajtam van, de azthiszem ez az ablakban a leghangsúlyosabb.

Pedig nem zöld mezőket látok, hanem autópályát, egy emelődarut valami toronyház felett, egy áruszállítóautót, meg néhány, kissé viharvert háztetőt.

És mégis úgy érzem magamat, mint Dave Gahan az Enjoy the Silence klippjében (amiből nagyon szerettem volna az eredetit bepostolni ide, de a Depeche Mode szemétláda ügynökei ráléptek a Youtube kukijára, úgyhogy link az eredetihez, mert embeddelni nemlehet, hogy kotorja seggbe őket egy talicska aprómajom.

 

EZ ITT A MAI ZENE

 

 

-most nem igazán sikerült leírnom, mit is akarok ezzel mondani, de ez van.-

 

(a szám egyébként klasszik, lehet rá bőgni bátran)

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr101391409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása