2009.09.30. 00:48

Nekem athiszem pont az a bajom néha, ami Ellen Ripley hadnagynak volt:

 

mindig mindent túlélt.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr311417242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cinna 2009.09.30. 20:20:05

tenyleg?

1. resz: alien jon, legenyseg meghal, ripley tuleli, 54(?) evet kering az urben.

2. resz: ripley felebred, a lanya addigra meghal, burke visszarangatja a bolygora, alienek jonnek, ripley harcol, majdnem mindenki meghal. urhajora fel, menekules.

3.resz: hicks meghalt, pedig lehetett volna valami, a kislany meghalt, bishop pedig...hm...mukodeskeptelen. es hova szall le? EGY KIBASZOTT BORTONBOLYGORA! Charles Dance jon, megjegyzem, miatta neztem meg az epizodot vagy negyvenszer, nagy kar, hogy a film huszadik perceben szetloccsan az agya, szoval dokibacsi meghal, pedig vele is lehetett volna valami. Alien jon, mindenkit legyilkol, azzal a kulonbseggel, hogy mostmar FEGYVEREIK SINCSENEK, ripleyben viszont fejlodik egy. jon a ceg feje, kiderul a turpissag, ripley meghal. hopp, varjal, van egy negyedik resz is...

4. resz: ripleyt klonozzak, tehat mar megint ittvan, azzal a kulonbseggel, hogy felig alien, tehat sem az emberek, sem az alienek nem kedvelik kulonosebben. szoval felresikerult kis outcastunk itt lebeg a ket tarsadalom kozt, es ha ez nem lenne eleg, jon winona ryder, aki mar onmaga kaphatna egy egesz estes horrorfilmet, na de persze, hogy csak ot nem gyilkoljak le az álienek (meg ron pearlmanlt, mert tole meg chuck norris is fel). jaize, mondtam mar, hogy a bolygo kozben a fold fele tart, meg fel is fog robbanni a picsaba? megint menekules, megerkezes a foldgolyora, ami egy lepusztult, szetzilalt, elhetetlen szarkupac, mindenkinek kiul az arcara, hogy jobb lett volna felfalatni magukat az urallatkakkal.

most oszinten, te ebben hol is latoda pozitivumot?:D

Feldin · http://shootinginjapan.com/ 2009.09.30. 20:32:50

hát Ripley egy looser, de ha csak a túlélési dolgokat örökölted akkor nincs baj ;)
süti beállítások módosítása