2009.10.06. 11:36

Esik az eső. Nem szereretek arra ébredni, hogy kopog az eső az ablakomon, mert az azt jelenti, hogy előbb-utóbb ki kell menni a nyálkás-borzasztó időbe és elázni. Fel kell szállni az emberszagú, tömött, párás metróra, rálépnek a lábamra, ami baj, mert egyébknt is átázott már a cipőm, és a nyomás hatására kicsit mégvizesebb lesz a zoknim.

 

Lássuk, mit is hagytunk ki...

 

Tegnap végül előkerült egy másik rác is, bár nem ő a mellettem lévő állat tulajdonosa, őt továbbra is körözöm. Ma mennem kell a half-pipe-ba gyro-t venni, emberünk pedig gumit rendelt, ha ma megérkezik, jön velem. A terv pedig az, hogy a hétvégén kimegyünk South Bank-re, vagy ha esik, akkor a Golborne Rd-i bay66-be. Hú, mekkora borulások lesznek, dzsízösz! Mindenesetre bizakodom.

 

Andrew sertésinfluenzás. Ezt ugyan nem orvos mondta neki, hanem az NHS swineflu hotline, úgyhogy most kranténban van a szobájában, ha öt napon belül nem gyógyul, akkor kell kapjon Tamiflu-t. A vásárlást valószínűleg mi fogjuk intézni neki, és azthiszem, mivel nem mozdulhat ki a szobából, szórakoztatnunk is nekünk kell majd, igen,  URL.

 

Hú, de rossz esőre kelni, juj.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr701431133

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.sannaabbigliamento.it/?option=com_k2 2019.01.15. 01:59:24

Nem reklamálni! Elolvasni az adatlapot! - Csajok és Pasik Blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása