Esik. Rusnya idő van.

Mindenki itthon. Mostmár, a többiek előadásra mentek délelőtt, én meg úgy gondoltam, inkább nem betegszem le, ha nem muszáj, úgyhogy itthon nyalogattam a citromos Lemsip-et, Alexszel voltunk az egész körletben összesen ketten. Apropó, kölcsönkaptam emberünktől a Ronin-t, mivel esik, meg nyámnyiláskodunk, úgyhogy ma filmezős este van.

 

Kérdem én: Robert de Niro és Jean Reno- hogy lehet az, hogy én ezt a filmet még nem láttam?

 

A Gyro-ügy pedig félelmetes, mennyire nem akar megoldódni. A helyzet a következő. A bringámon nem hogy nincsen gyro tab, de még a lyukak sincsenek befúrva a head tube-ba. Ez alapvetően nem akkora balhé, mert csak egy fúró kell hozzá, és négy apró lik. Aha, csakhogy a Halfpipe-ban a srácok nem tudják megcsinálni. Az megvan ugye, hogy egy bmx-re szakosodott helyen nem tudnak fúrni? Meg hogy 2009-ben eladnak egy biciklit gyro tab nélkül?

Az imént beszéltem Evansék Victoria-beli kirendeltségével, holnap beviszem a betonharcost és meglátjuk, mit tehetünk. Big. fucking. LOL.

A vége tényleg az lesz, hogy hallgatok Simonra és leszedem a fékeket a picsába. Hja, végülis ki akar megállni, nem?

 

És ma összehozott a sors egy rendkívül vicces jelenséggel, aminek a kvázi hivatalos neve az, ogy...wait for it...

 

 

....still wait for it.....

 

...still.....

 

 

PROGRESSZÍV DEATH METAL.

 

Blokktárs adta kölcsön pár nappal ezelőtt az átláthatatlan füstön és alkoholgőzön átgázolva egy buli alkalmával, saját bandája, hallgassam meg. És itt most nem őt gyalázom, csupán a metál lehetetlenségein fogok vigyorogni, lásd Eddie útmutatását lejjebb.

 

Hát bazmeg....mintha egy papagáj ordibálta volna fel a lemezt. És igen, mielőtt bárki felhívná rá a figyelmem, tudom, hogy volt konkrétan ilyen projekt, asszem postolva is lett az AudioPornCentral-ra, nekem nem ez a bajom, hanem hogy ezt a lemezt állítólag egy látező humanoid énekelte fel, én viszont semmiféle különbséget nem hallok a madaras (Tesco, höhö) verzióhoz képest.

Ha Kurt Cobain élne, nem hinném, hogy halálmetálos lenne, de ez valami olyan, mintha Kurt Cobain a szokásosnál is több tudattágítót lőtt volna be és megtalálta volna a nagypapi latexcuccait a szekrényben. Ha teoretikusak maradunk, akkor ezek után fogta magát és elindult, pár méter után viszont összetalálkozott Varg Vikernes unokatestvérével, aki csak annyiban különbözik önmaga kuzinjától, hogy némileg kevesebbet volt börtönben. Pár sör, mad mégtöbb sör és kokain elfogyasztása után felhívták Lou Kollert, hogy ugyan ugorjon már le a Patkóba, mert picsakészen vannak,  és hozza a jófej komáit is, meg különbenis, Kurt hátonfekve okád, és közben a Marseilles-t énekli (loááál), ráadásul a melletük levő széken van egy tuja és két féltégla, valamint egy maláj hermafrodita lotyó, és fogalmuk nincs, hogy kerültek oda. Aztán remélem együtt felakasztották Courtney Love-ot, még mielőtt valami nagyon rusnya dolgot műveltek volna egyikük hálószobájában, aminek a progresszív death metal létrejöttét köszönhetjük.

Egyébként van egy elméletem a Tool-ra értelmezve is, M.J. Keenan és Shostakovich hullájának zabigyerekéről.

És akkor most lássuk, mit mond erre a szakértő. Akit nem érdekel, az is nézze meg, kötelező, kihagyhatatlan, alapmű.

 FAT ED'S FURRY FUCKING GUIDE TO METAL

 

Bocs, embed disabled.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr321434397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vikingblood 2009.10.07. 18:20:10

Ronin rulez, bár a Szemtől szemben még mindig jobb.
Érdemes a death metal vicar tevékenységével is megismerkedni: vikingblood.blog.hu/2009/09/03/32_71

aszekelyek 2009.10.07. 18:35:51

@vikingblood: meghallgattam. rémüketes... van egy huhogás benne, ami szakasztott egy gorillacsapat vezérhíméé Modhuk, ha nem kap húsvéti tojást...:)

aszekelyek 2009.10.07. 18:41:42

Most végigsöpör a bandán, aztán már jól lesztek:) Oktatási intézmények a kedvenc helyei az illen mutánsoknak...

aszekelyek 2009.10.07. 18:43:40

@aszekelyek: @vikingblood: tartsd titokban de ezk a mondatok artikuláltabban elhagyják a mi szánkat már legalánbb két éve, karácsony előttt, főképpen...)

cinna 2009.10.07. 19:59:33

@aszekelyek: te mirol beszelsz?

@vikingblood: az nem al pacino- de niro?

vikingblood 2009.10.07. 20:16:05

@cinna: De. De Niro a legkisebb közös többszörös, Pacino pedig zseniális, akárcsak a szétcigizett magyar szinkronja. "Hogy én ki vagyok?!" Hihi.

cinna 2009.10.07. 22:54:45

angolba kaptam, de ha visszajott _sanyi_, majd kiverem a balhet, miert nincs magyar szinkron.:)
süti beállítások módosítása