A hűűűűtőőőbőőőől?

2009.10.25. 14:43

Nem tartom magamat irigy embernek. Ha valaki megkér valamire, igyekszem segíteni. Azt már rosszabbul viselem, ha kérdés nélkül kiszolgálja magát, és a legrosszabban azt, ha a kajámról va szó.

Mert most egy kicsit felbasztam az agyamat.

Konstatáltam ugyanis reggel, hogy valaki megint az én tányérjaimat (egy mély és egy lapos van összesen, csakhogy tiszta legyen) használta, továbbá nem mosta el és hagyta beleszáradni azt a szart amit evett. Ezekután jött a következő sokk, ugyanis valaki felzabálta a frankfurti virslim felét és beleivott a tejembe. Múlt héten a kenyeremet lopta el valaki cakkumpakk. Így is szűken vagyok pénzzel, megtervezem a legtakarékosabb megoldást két-három napi kajámra, erre bazmeg valaki kiszolgálja magát a kajámból..

 

Ez csak szerintem oltáribaszottnagy kreténbunkóság?

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr891473919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ark__ 2009.10.25. 17:29:51

Na ennek örömére volt nálunk a hűtő az éjszakás felügyelő szobájában elzárva. Kollégiumban lakni mókás, de nem kívánnám vissza mégegyszer. :-)

Küldjünk egy adag disznósajtot hátha attól elrettennek? :-) Esetleg pálpusztait?

cinna 2009.10.25. 19:58:32

ettol a kettotol en is jo messzire rettenek...

aszekelyek 2009.10.26. 11:11:56

Nos akkor viszek neked jégakkut és kis hűtőtáskát. A szobádban is elfér a kenyered. Zacsiban. Nem csak szted kreténbunkóság. Alkalmazkodás módja intelligensen:- Nem adsz rá alkalmat sem, tányérok és evőeszközök is a szobádban. Majd máséra jár rá. Aztán lebukik... Tegyél ki cetlit. Ha megzabálod a kajámat legalább mosd el a tányéromat miután azt is használtad te tahó!Ez a legkevesebb.

aszekelyek 2009.10.26. 11:14:25

A hűtőbe is tennék cédulát. Ma nem vettem neked kaját....
süti beállítások módosítása