Miért nem iszom eleget?

2009.10.30. 22:54

Nos, ebben a postban most azért lesz sok a hejjesírási hiba, mert irtózatosan fájnak a kezeim.

Végeztem ugyanis a HughGrant-nek leadandó esszémmel is (gábornak valaki adjon egy kockacukrot), ami azt vonta maga után, hogy nem lehetett tovább tökölni, neki kellett állni a videós leadandóknak..

A vágás kész van, olyan, amilyen, szarból nehéz várat építeni, de elég egyedi lett, úgyérzem. Egy kettesre jó lesz.

Maga a vágás a nyakamat viselte meg, a jelenséget én kreatv-szindrómának hívom (régen hangmérnök-szindróma volt, de most szembesültem vele, hogy a vágók is szenvednek tőle nagy valószínűséggel), a folyamatos gubbasztástól ugyanis a csuklómtól a fülem tövéig beállt az összes izmom. Azok is, amik a biciklizéstől nem fájtak még eléggé.

A mai nap volt azonban a csúcspont, ugyanis neki kellett veselkedni a forgatókönyvnek, ennek a matériának meg az a különleges ismertetőjegye, hogy tele van képekkel. Nekem se szkennerem, se digitális rajztáblám, úgyhogy kéremszépen Scribbles-ben, TOUCHPAD-del rajzolok. Amellett, hogy istentelenül lassú így a munka, rohadtul fájdalmas is. Három vagy négy képkockáig sikerült eljussak, aztán úgyéreztem, jobb, ha levágom valamelyik ujjamat, de ennél nincsen rosszabb.

Az eredményből egy kis ízelítő:

 

 

Legalábbis vicces, de ennyit tudtam kihozni a technikai felszereltségből, meg egyébként is híresen jól rajzolok, be lehet kussolni. Venni táblát nem akarok, mert kurvára nem fog kelleni (remélem) ezután a két vagy három félév után, a legolcsóbb meg valami negyven font, úgyhogy inkább Ark megpróbálja eljuttatni ide magyarhonból az övét a postasztrájk ellenre is (kösziköszikösziköszi!), remélem a hét elején ideér, vagy nemtudom..

Egyébként az időrendet tekintve  a tizenhatodik másodpercnél tartok. A track több, mint öt perc. Nem csoda egyébként, mert habár ötletem már régóta van a számra, a forgatókönyvezés /scriptezés mindig is a halálom volt, már évekkel ezelőtt is, mikor a Kispál-klipet csináltuk, bele akartam pusztulni, vagy önvédelemből elaludni, esetleg leinni magamat, bármit, csak megszabadulni ettől a rémálomtól. Másodpercekre lebontani egy elképzelést- nem a legegyszerűbb.

És basszus van, aki direkt forgatókönyvíró, ez a foglalkozása. Mindig újabb és újabb perverziókkal kell szembesüljek. Beteg világ ez.

Csak hogy motiváljam magam, nézzük, a múltkor mi sült ki belőle, no meg biztos van még, aki nem, vagy régen látta.

 

 

Btw. több, mint húszezren nézték meg a YouTubeon.

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr281487891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabike 2009.10.30. 23:33:00

koszonom a felajanlott kockacukrot!

gabor, a lovak neveben

gabike 2009.10.30. 23:36:00

amugy scribbles nagy moka, bar erosen egeti a bort az ujjakrol. tapasztalat.

cserebe kapsz egy eleg eros "eletszagot" a kepekhez. ami meg tetszik is, egyebkent.

kitartas. a posta meg... nos, miattad sem lesz gyorsabb, azt kell mondjam. max fedex overnight, 1-2 komolyabb rajztabla arabol...XD

aszekelyek 2009.10.31. 09:41:37

Tényleg nem kéne küldözgetni. A posta a XXI, századra elborzasztóan megdrágult. Amikor nem sztrájkol, akkor is. Ha mi kivisszük jövő hét végén, az a legcélszerűbb. Azt lehetne szervezni.Ha már van egy kölcsön.Mami vinné kézitáskában.

aszekelyek 2009.10.31. 09:42:39

Ha annyival gyorsabb vele dolgozni... értelme is lenne.

aszekelyek 2009.10.31. 09:54:55

Sztem nagyonjók a rajzok:) Viszek neked neogranormont, helyreállítani a bőrt, de lehet aloe vera levéllel is. Nagyon hatékony. Biztos van ott ppld, ikeaban. az égő érzést csillapítja és gyorsítja a regenerálást.Nem vicc...

cinna 2009.10.31. 11:36:36

nem a bor faj, az izuletek.

a problema az, hogy ti penteken jottok, nekem meg hetfon le kell adnom a cuccot.:/

Feldin · http://shootinginjapan.com/ 2009.10.31. 12:03:10

a rajzok szuoerek :)
a klippet meg még nem is láttam... hogy lehet ez... :)

cinna 2009.10.31. 12:16:13

@Feldin: ezt mondjuk en se tudom:D

aszekelyek 2009.10.31. 22:38:16

@cinna: Akkor vegyél be ibuprofént. Komolyan. Ez télleg probléma.... :=
süti beállítások módosítása