Háh

2009.11.12. 19:45

...ez is kész.

 

Még ki kell írjam DVD-re a vágott videót, de aztán tényleg ennyi.

Valami elbaszottul kimerült vagyok, meg kell jegyezzem. Az elmúlt három hétben folyamatosan valami istentelen fordulatszámon járt az agyam, mostanra pedig menthetetlenül belesüllyedtem a low battery-stádiumba, úgy kell magamnak ígérgetnem, hogy na, még le kel vinni a fehérmosást, el kell mosogatni, DVD-t kell írni, de aztán tényleg vége a mai napnak, de tényleg, komolyan, már csak hét homokbuckán kell átjutni.

Az esti program ennek megfelelően pizsama+epres cider (legújabb szerelmem, olyan bizarr, hogy már attól finom)+ butafilm, hogy holnap újult erővel (bruhahaha) eshessek neki a munkakeresésnek.

 

Állapotomhoz passzoló zene. Mer' azé attól még POP vagyok (ez a jelző meg annyira szánalmasan rossz, hogy sokadszorra is röhögnöm kell rajta).

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr341521015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása