Sosem értettem azokat az embereket, akik saját balfaszságukért, szerencsétlenségükért és gyakorlati életkptelenségükért másokat hibáztatnak. De pláne megölik őket.

Van ugye ez a pécsi lövöldözés, egy egész rövid pillanatra megállt bennem az ütő, mikor láttam, hogy valami nyikhaj, japánkodó faszpörgettyű az egyik gyakorlaton elkezdett lövöldözni. Lelőtt egy 19 éves hallgatót és megsebesített 3 (2?) embert. Nyilván egy morálisan ingoványos érzéketlen marha vagyok, de engem a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen volt ennek a non-humanoidnak az elmeállapota. Az sem érdekel, ha paranoid skizofréniája volt, mert olyanból még Nobel-díjas is van. Az sem érdekel, ha mániákus depressziós volt. Nem érdekel, ha beilleszkedési gondjai voltak, ha akkora tróger volt, hogy nem volt képes kapcsolatokat teremteni egy új közegben- még nekem is sikerült, könyörgöm-. Van itt a kollégiumban egy lány. Szép arcú, hosszú, szőke hajú, vidám, rengeteg barátja van, mindenki kedveli, minden buliban ottvan és minden segítséget megköszön. Lába viszont nincs. Innentől kezdve pofánköpöm azt, aki a seggfejségét a saját hátráltatottságával próbálja megindokolni. Most majd az jön, hogy

a.) a tettes pszichátriai kezelésre szorul, elmebeteg

b.) nem elmebeteg, viszont beilleszkedési problémákkal kűzdött, depressziós/hajlamos rá

 

Én meg nem látom a különbséget a kettő között a végeredmény tekintetében.  Nem kell ide semmiféle kezelés, pláne nem olyan, amivel megúszhatja a Csillagos mindennapi szappantoligálást, megfogni, faszára kötni egy csomót damillal és felakasztani egy villanypóznára az alföldön. Ennyire egyszerűen meg lehetne ezt oldani. Azt fogom a legjobban imádni, mikor kijelentik róla, hogy depressziós volt. Ölje meg magát, leszarom, de másokat ne gyilkoljon halálra ('addig öllek amíg meg nem halsz!').

A többi 19-23 éves kukinak, akik azért járnak egyetemre, hogy ne kelljen dolgozniuk, mert milyen jól el lehet élősködni még kb. harminc éves korukig a szülőkön, aztán apuci berettájával hadonásznak a (száj-)karate edzés után, legalábbis egy alapos fejmosásra lenne szükségük. Ha nem lenne egyértlemű a relevancia az előző bekezdés és eközött, akkor kiegészítésként annyit fűznék hozzá, hogy régóta méla szánalommal viseltetek a korcsoportom hozzávetőleg 70%-a iránt, mert viselkedésüket moderálom magam mostazegyszer gusztustalannak találom, és ez az eset még tovább idegesített.

Mint mondottam az elején, megijedtem, mert van pár ismerős a pécsi havannán (nem a lakótelepre célzok), és egyikük még ráadásul gyógyszerész is. Elkezdtem hát kutatni az internet szartól bűzlő bugyrait, és annak is az egyik leggyomorforgatóbb szcénáját, a nyilvános fórumokat, hogy kiderítsek valamit. A fórum és kommentolvasással ez évben hagytam fel, mert úgy döntöttem, én márpedig nem fogom magamat a halálba idegelni mások mérhetetlen faszságán. És megint rá kellett döbbennem, hogy mennyire okos döntés volt.

Hiba volt az index fórumán elindulni, dehát mivel az indexen már volt két cikk az esetről, gondoltam, a híráram is pörög. Mikor megláttam, hogy aha, már van topik, azt is észrevettem, hogy a PD-n belül, és ez igen rossz ómennek (képzavar) bizonyul.

 

Mert van ám mégegy non-humanoid típus, akit felakasztanék a lövöldőző mellé. A rögeszmés, lebutított politika fanatista. Fizikailag támadt hányingerem ugyanis, mikor láttam, hogy több, mint ötszáz hozzászóláson keresztül megy a liberáliszsidógárdistaemeszpéslibatolvajtetehetszróla,  és egyes szájkaratemesterek egyenes összefüggést képesek látni egy ámokfutó félőrült és bármelyik kormánypárt között.

A kedvencem, és igen, itt most közzéteszem a nickjét, ez a csávó. Érdemes egy kukkantást vetni már csak az általa látogatott topikokra is, arról már egy elég jó képet kap az ember arról, kivel állunk szemben.

Miféle emésztőrendszer kell ahhoz, hogy valaki egy véresen komoly halálhír hallatán nekiáálljon habzó szájjal *tetszőleges párt*-ozni, fröcsögni, és a saját rögeszméjét már a nevetséges mértékig ismételgetni? Arra gondolok, hogy __ember__-ünk írt cca. húsz kommentet a topikba, ezekből hozzávetőleg 17-ben van leírva a devianciakultusz szó.

Tipikusan az a fajta csávó- és ezzel a fajtával van tele nem csak a fórumok többsége, de az IRL Magyarország is- aki egyszer valami alantas pártrendezvényen hallott egy szót, megtetszet neki, jelentéséről halvány lila trópusi vérhasa nincs, aztán azt ismételgeti, miközben tökéletesen meg van róla győződve, hogy igaza van, tévedhetetlen, Zene/Bona/Vona/Bajnai/Abdullah/Gortmundsdóttir az isten és nemzeti megmentő, a svédek/sajtkészítők/óraszerelők/üzbégek/gyűrűmedúzák pedig a világ megrontói és évezredek óta összeesküvéselméletekkel próbálják nyomorba dönteni a világ többi részét.

Pont ma találtam egy magyar csajt az egyetemen, beszélgettük munkáról, nem lényeg, mondta, hogy ha nem talál állást hamarosan, isten bizony visszaköltözik magyarországra, én meg mondtam félig röhögve, hogy hát én inkább éhendöglök a Waterloo Bridge alatt, de nem megyek haza.

És most ugyanezt mondom, csak már nem röhögök. Mert kicsit sem vicces.

Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ami okán én újra magyarországon lennék hajlandó élni. Nem megyek vissza Idiotisztánba, az kurvaélet. Mert ezek között az emberek között én nem vagyok hajlandó élni, hogy minden nap gagyogják a fülembe a szánalmas izmusaikat és mantráikat, amiknek a világon semmi, de semmi közük nincs a való élethez, csupán arra jók, hogy saját lelki nyomoruknak bűnbakot találjanak, mégis tényként kezelik. Mert engem semmi sem idegesít jobban, mint az emberi ostobaság.

 

És akkor most lehet találgatni, miért nem lelhető fel bennem a honvágynak még a legapróbb szikrája sem.

Ja, igen, a csattanó, hogy visszazötykölődjünk a blog eredeti szellemiségébe:

Ismerős gyógyszerészhallgató, első éves. Másnapos volt. Ma nem ment egyetemre...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr411554757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feldin · http://shootinginjapan.com/ 2009.11.26. 23:36:39

én meg mindig megkapom az itteni "hon"fitársaktól hogy hogy gondolhatom hogy én nem szeretett kishazánkban akarok élni. merthogy magyar vagyok.

Nekem fél év hazamenetel jön. Na most, itt meg USAban nem volt culture shock-om. De otthon tuti lesz.

A depressziósok meg intézzék el maguk magukban. Könyörgöm, nem kell másnak szenvedni mert ő szenved.
süti beállítások módosítása