A metrómegállók és a sapka

2009.11.28. 15:09

Most nézem a tegnapi jegyzet... áááá, igen!

 

tegnap ebédszünetben álldogálok kint a stúdió előtt, jön egy pasas, a fején valami fura szőrös dologgal. Mikor közelebb ért, megértettem a konstrukciót.

 

Tehát tessék elképzelni egy autentikus fülvédős sapkát (olyan kyle-félét, csak nem zöldben), mely alapvetően hosszúszálú plüss felső réteggel bír, és a szó szoros értelmében meg van fejelve egy plüss oroszlánfejjel. Ehhez meglehetősen hasonló darabról van szó:

 

 

És nem, nem Unicorn Kid volt az illető, mielőtt bárki megkérdezné.

 

Na most, a helyzet a következő. Aki szerez nekem egy ilyen, vagy ehhez nagyon hasonló sapkát- nemérdekelhogyhonnanmennyiért- azt élete végéig különleges bánásmódban fogok részesíteni, örökre lekötelez s végignézheti, amint tökéletesen hülyét csinálok magamban egy teljes Northern Line-nyi ember előtt.

de most komolyan.

 

AKAROK  ILYET!!!!

 

 

Kettes számú észrevétel. Mióta itt vagyok, figyelhetem a metrómegállók elnevezéseit, és hát mit mondjak, elég érdekes ötleteik vannak a briteknek.

Tessék végignézni a metrómegállók neveit, én ezennel szavaznék.

 

a legszexistább metrómegálló, egyben nevezném a 'legrosszabb választás'- kategóriába:

Oval (Northern Line) : most őszintén, ki az, aki erről a geometriára, és nem a rönóra asszociál?

Ide idéznék egy alpári, ámde Priceless monológrészletet:

Mert én mondom magának, Morosgoványi: nem a pina forog a világ körül; A világ forog a pina körül.

 

a legjobb:

Morden (Northern Line): ez minimum a fantasy geek-ek kedvenc helye, nekem speciel Terry Pratchett sajátos halálfigurája ugrott be, de tényleg van valami világvége-ítéletnapja feelingje, nem?

Elephant & Castle (Bakerloo Line): 'Please mind the gap between the train and Disneyland'

különdíjas: Chancery Lane (Central Line)- ő azért kap kitüntetést, mert akárhányszor meglátom a felirat, azonnal elkezd menni a fejemben a Bloodhound Gang  'The Ballad of Chasey Lain' c. száma.

 

Na, ennyi volt mára gyerekek, ha csak nem történik valami rendkívüli. És ugye miért ne történne.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr401558746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása