További szereplők

2009.12.03. 20:34

A mai nap sem volt egyszerű.

12:30-kor találkozóm volt PW-vel, mint perszonál tjútorommal, hogy megbeszéljük, hogy mindenki fasz az egyetemen, kiváltképp a csoporttársaim, meg egyébként is. Odafele menet összefutottam a folyosón HughGranttel, aki biztosított róla, hogy nem elfelejtette a MAX/MSP-s kontaktot, csak kurvára nem volt ideje intézni, de megvan, és küldi. Hiszem, ha látom, kedves kétméter magas monitorfejű barátom (figyeled ugye, rímel).

Utána szaladtam le az LRC-be, mert Katia-val volt találkozóm, tecciktudni kell ugye hangot dizájnoljak, ahhoz meg ki kell kölcsönözni cuccot. Na, szóval segített lerendezni, hogy hézfőig legyen nálam a cucc, ki is próbáltam itthon a cuccot, meglepően érzékeny, de idiótabiztos, manual nélkül is remekül lehet vele boldogulni (Zoom H2 egyébként, ha bárkit is érdekelne, de nem hiszem, mert még engem se). Méghogy nem jövök ki a nőkkel. Amúgy kísértetiesen emlékeztet a nő Björk-re, ami nálam egy nagy pirospont.

Majd megkérdezem, le is feküdtek-e esetleg.

Utána rohanás HughGrant órájára tape delay-ezni, vicces volt, jó volt, egészen addig, amíg el nem kezdtek rikácsolni a tűzkolompok. Fire Drill. Már megint.

Közös megegyezés alapján a következő álakciónál tényleg felgyújtunk valamit. három hónap alatt sikerült három tűzriadóban résztvennem, ebből kettőt a kollégiumban, egyet az egyetemen sikerült produkáljanak, és mostmár kurvára kezd elegem lenni belőle, ugyanis az összes tűzriadó során csupán annyi derült ki, hogyha tényleg gáz lenne, a társaság 85%-a megdöglene.

A videós leadandónk sehogy sem halad, amin jól fel is basztam magamat. Mert ezek semmit nem csinálnak. Egész nap lógatják a pöcsüket, amire nekem bizony áldásom, csinálják, a faszomat se érdekli, de én nem akarok ötszáz fontot fizetni, mert nem leszünk időben készen és fel kell vegyem újra a tárgyat.

ja, merhogy egy nap a forgatás, egy nap a vágás.

Ahogy te azt elképzeled, bazmeg, látszik, hogy három éve nem keltél fel az X-box-od elől, hülyegyerek...

 

Utálom a használhatatlan embereket, és mégjobban utálom őket, mikor hátráltatnak.

Talán még a tűzriadónál is jobban utálom őket.

 

És most akor kinyitok egy sört.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr141572169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása