Aktuális blabla

2009.12.13. 01:41

Ami úgysem érdekel a világon senkit, de a lelkiismeretem megnyugtatja, hogy írok valamit. Megizé, mégiscsak meg kellene őrizni a blog tanulmányfej-jellegét, egyszer majd tudjátok, hasznos lesz az utókornak.

Szóval nem látok ki a munkából. HughGrant szerintem elég abnormálisan lepontozta a dolgoatomat, ezért most nem szeretem és azt tervezem, hogy a 18 oldalas jelenleg lektorálás alatt lévő dolgozatomat fehér alapon citromsárga betűkkel szedett formában adom be, hátha leesik neki. Ha nem, az sem baj, én elégedett leszek.

A sound Design kész van, az esszét Caroline és Gábor lektorálta, most elméletileg jó lesz, már csak a CD-t kellene felmatricáznom (InkJet-elnem (ez lesz a heti rohangálás).

A Videos projekttel sehogy sem haladunk a zseni csoporttársaim miatt, elméletileg kedden lesz forgatás, de a fene se tudja. A forgatókönyvet elméletileg negyvennyolc óra alatt kellett volna megírjam, de mivel nem kaptunk hétvégére kamerát, így maradt még időm. Mondjuk sikerült volna, ugyais egy este alatt megcsináltam 2 percet(!!!) a 3:14-ből, úgyhogy a szótárba a professzionizmus szócikk mellé tessék betenni a fejemet illusztrációként.

Munka ügyében most éppen anyázás van részemről, mert nem egészen látom, hová is tart a kárrierem, most épp azon gondolkodom, főnökúr vajon át akar-e baszni, ugyanis gyanúsan halogatjuk a megbeszélést úgy egy hete.. Az tény, hogy tele vagyunk melóval, de akkoris vannak itt bűzlő részletek. Valami sumák van.

Mindegy, a jövő héten talán a végére tudok járni. Remélem Gábornak lesz igaza, és még a producer se mer velem ujjat húzni, mert tudja, hogy abban a pillanatban, hogy rájövök, már lángokban áll a háza. Mert ahogy főnökúrnak is mondtam, I'm NOT nice. És ahogy régen szoktam volt mondani, nemvagyokszeretetszolgálat.

Apropó sztereotip vélekedés, megismertem a stúdiófauna legalját- igazából nem ez az első élményem vele, hangosításban már volt hozzá szerencsém, de most kellett először 8 órát egy légtérben lennem vele-, a parasztmagyarosan menedzsert, egyébként meg Manager-t. Fog kapni külön postot, majd ha lesz időm és energiám kellően képszerű leírást konstruálni, depláne, ha mégegyszer felbukkan, mert a hozzá kapcsoló érzelmek, hát mit ne mondjak, meglehetősen intenzívek (tehát nem az, amikor azt mondod az embernek, hogy 'get a life, mate', hanem agyonvered egy vietnámi papuccsal, miközben kínodban vinnyogva röhögsz és azt hajtogatod, 'nemhiszemel, nemhiszemel, nemhiszemel').

 

17 nap múlva egyébként megyek haza, Norbertet, a lányokat és minden ivócimborát riadóztattam már, nemtudom, hány józan pillanatom lesz 9 nap alatt, de gyanítom, lesz olyan este, hogy annyira készen leszek, hogy megijedek a saját büfögésemtől (ld. a jelenetet a Matterben, mikor majdnem fellöktem a saját tükörképem).

Azért az iváson kívül is jó lesz kicsit otthon lenni, Pukicicával, a régi ágyammal, anyuapu, halászlé, palacsinta, karácsonyfa, minden kutyafüle.

Gábornak köszönhetően a jövő hét vége fele egy nagyon speciális karácsonyi ajándék fog hozzám érkezni.. de ez még titok, majd akkor örömködöm, ha a híres Royal Mail nem veszejti el a csomagot. De vicces lesz ám.

Karácsonyi készülődés egyáltalán nincs (legalábbis nálam). Ami aztilleti, ma reggel találtam a párnám alatt egy megszáradt kenyérszeletet, még gondolkodom, hogy az istenbe kerülhetett oda, de ebből el lehet képzelni, milyen állapotban van a szoba. Ha megmozdulok- bármilyen irányba, bárhol- minimum három sörösüveget rugok fel. Veszélyesen hasonlít jelenleg a helyzet új immense kedvencemhez, a Black Books-hoz. Ritka, hogy annyira tudok azonosulni egy karakterrel, mint a Dylan Moran által alakított Bernard-al. Alkoholista füstgép, és a világ legcinikusabb, legprosztóbb bunkója (le lehet vonni mindenféle következtetést). House és az ő féregsége ehhez képest az anyakirálynő egy napsütéses vasárnap délelőtt. Csekkoljátok, megéri, visítva röhögős.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr951593522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabike 2009.12.14. 01:41:21

egy cikkben a nevem 2szer, nem 3szor: check!

ne legyél ennyit részeg, nem állok veled szóba.

cinna 2009.12.14. 01:49:00

ugyan, eszre se lehet majd venni. hisz ismersz.

(muhahaha)

gabike 2009.12.14. 01:51:43

mindegy, akkor úgyis éppen valahol a Dél-Fruenchentwaii Köztársaság nemzeti parkjait fogom járni...
süti beállítások módosítása