2009.07.03. 13:58

Mert hát ugyebár én nem vagyok róla meggyőződve, hogy ha az ember a fejébe veszi, hogy külföldre költözik, akor az az utazás a repülőtéren kezdődik az indulás napján. Nem.

Inkább akkor, mikor az ember felmond a mukahelyén, eladja az ingóságait, lemondja az újságok előfizetéseit, elkezd külföldi mobilszolgáltatókat keresgetni,  buszon-metrón-villamoson átvillan a tudatán, hogy mégis milyen, az időjárásnak leginkább megfelelő ruhát kéne vinni, neadjisten némán felkiált, hogy 'basszameg, a fogkefe is kell'- értitek ugye, hogy még el sem utazott az ember, de máris, mintha vissza kellene rohanni a fürdőszobába még pár apróságért, ha máshogy nem, hát fejben-, és az ember már nem rúgja le a macskát hajnalban az ágyról, mikor jön kaját követelni, hiszen már csak egy hónapig jön majd nyivákolva minden nap, és az ember befizeti a BKV-nak a tartozásait, és levágatja a haját, és anyja palacsintát süt, meg malackaraj barnasörrel és rostonsültek és fagylalt a hűtőben, mert a szülőkre, barátokra üzletfelekre meg ugye rájön, hogy 'úristen, elmegy a gyerek három évre'.

Szóval felfoghatjuk ezt egy amolyan tanulmánynak is. Természetfilm. Majd még egy kicsit többet dohányzom, és akor tényleg olyan lesz a hangom, mint David Attenborough-nak.

szóval azthiszem érdekes lesz megfigyelni, hogyan készülődik össze az ember egy ilyen útra, mert az nem úgy megy ám, hogy bedobáljuk a bugyikat a kofferbe, aztán irány a kisbusz, nem, ez idegörlően sok kis apróságot igényel. Szóval tanulságos időszak lesz ez az indulásig, és még tanulságosabb lesz, mikor megérkezem. Érdekes lesz megfigyelni, mik lesznek az említésre méltónak vélt dolgok, mik lesznek érdekesek, mik lesznek furcsák vagy szokatlanok, és hogy ezek a dolgok, megítélések hogyan fognak vltozni. Ahogy eleinte az apró dolgokon akadok fenn, majd idővel bzonyára komplexebben fogok látni mindent.

 

Ez meg ide azért kell, hogy egy kicsit biztonságban érezhessem magam.

 

Most mondhatnám, hogy részeg vagyok, mert a mai napot például meleg pezsgővel indítottam, és nem vagyok meggyőződve róla, hogy kijózanodtam, szóval

 

Elnézést, részeg vagyok!

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr471224434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása