Mindig elfelejtem, hogy amikor azthiszem, sínen vannak a dolgok, megrendelem a daiquirimet és hátradőlök a karosszékben, felbaszom a napszemüveget és rendereutasítom a kutyát, na biztos, hogy akkor bólint be a gumizsiráf az ablakon (GLÓTAH!).

 

Tegnap magamhoz mérten abszolút emberi időben, úgy fél éjfélkor hazaértem innenonnan, s fogadott egy szégyenkező mail, miszerint öööööbocs, mégsem indítjuk el a szakodat a meghirdetett helyen és időpontban, de izé, át tudunk venni egy másik campusba, ami ugyan a világ másik végén van és ha oda akartál volna menni, oda jelentkeztél volna, dehogy jó lesz-e így, ugye?

 

Szóval kérem, így lesz egy este leforgása alatt Readingből Ealing. Mert mégiscsak Londonban fogok élni, nem lehet megúszni, úgytűnik.

Szóval tegnap pánikrohamot kaptam, összedőlt a világ, hozzon valaki azonnal egy cigit, egy tequilát citromkarikával és kis sárga rózsaszín esernyővel, meg kacskaringós szívószállal, én itt helyben széjjelverek valakit, nem érdekel, hogy nem tehet semmiről, deakkoris az őkurvaannyát. Este dühöngve felhívtam Norbert, aki biztosított róla, hogy megint túllihegem az egészet, ez nem a világvége (gyerekek, ez itt nem a Mississippi!), ma reggel meg mindenféle exfőnökök utasítottak rendre egy-egy atyai tehülyevagykislányom keretében.

Szóval jelenleg úgy áll a dolog, hogy aug. 14-17 közöttre van szállásunk foglalva Readingbe, illetve 14-ére három repülőjegy oda, 17-re kettő vissza. Szállást lemondani nem lehet, fapados bölcsészbüfés repülőjegy pedig nem igazán buherálható, ja, de, három másik jegy áráért. Úgyhogy most lógatuk majd a tökünket három napig Londonban, szeptemberben pedig költözhetek ki, már ugye ha kapok szobát a kurva kollégiumban- és dekurvavicces, hogy megint ugyanott tartunk.

Gyerekek, ne igyatok a medve előbőrére! Ezt tanácsolja ma nektek a faszorrú bácsi.

 

Jaigen, Napirajz, az majd lesz. Lsd. alant. (erről megint eszembejutott egy drogos vicc)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr341263037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása