Apple Store, Regent str

2009.08.15. 22:58

...emlékszik még valaki a helóflóri-effektre?

 

Szívességből be kellett térnem a Regent str-i Apple Store-ba. És most minden volt munkatársamnak és főnökömnek leszakadhat a pofája, egészen nyugodtan. Mert hogy egy boltban többen legyenek, mint az egész rohadt Oxford str-en, az munka.

 

 

Megszámlálhatatlanul sok gép, mindegyik előtt mégtöbb nyáladzó érdeklődő (mintha berögzült fenntartásaim lennének az apple costumer-erekkel szemben, nem?) irdatlan mennyiségű kiegészítő, két szinten, 24 000 SQ FT, kibaszott igényes, egy porszem nincs sehol, az eladók kedvesek, viccesek, nem hagynak ki egy alkalmat se, hogy elüssenek valami (mondjuk elég lapos, dehát istenem, még mindig britekről beszélünk) poént, mindenhez értenek, és a két szinten összesen négy pultban várja a pultonként öt fős expert társaság a supportra éhező technikai analfabétákat (vágjátok ugye, bazmeg-bazmeg, hogy 20 + fő van CSAK supportra?). Két kasszasor van, a számlázógépek mindegyike 24"-es alu iMac, illetve kiegészítő és regisztergépnek egy white MB, egy 15" -es és egy 17"-es MBPro (unibody) pultonként.

A bemutatórészeken tükörsimára csiszolt faasztalok, de akkorák ám, amilyen apukának volt 92'-ben, fiúk-lányok, csakhogy az baszki terepasztal volt.

Minden gépből volt kinnt legalább 3 darab, a hordozható gépekből rendszerint több is, illetve az összes Apple- és appleközeli hardware-ből, mint Time Capsule, Apple TV, mindkét Airport, etc.

 

Baromi szimpatikus volt egyébként, hogy CBA-rendszerű a hely, az iPodok és a gépek kivételével mindent szépen leemel a jómunkásember a polcról és eltotyog vele a kasszához, ahol a srácok állítása szerint garantáltan nem kell többet várakoznia három percnél. iPod-ért és gépért a pultnál kell jelentkezni, kérik kis türelmed, majd két és fél perc múlva a kezedbe nyomnak egy szűz MacPro-t garanciával és csokiöntettel ( akkor is, ha iPodot kértél).

                                                                   

 

És mégegy nagyon fontos dolog:

 

 

 

AZ APPLE TORNAZACSI LÉTEZIK!

 

Ilyen helyes kis műanyagtatyóban kapod a cuccaidat, és ha otthon kiűrítetted, Karcsika (Charlie) majd elhorja tornazsáknak.

...ebből látszik, hogy az Apple igenis foglalkoztat nemnormális tervezőket, és még az ő esztétikai elvárásaikon is keresztülcsusszan néhány olyan dolog, aminek nem kellene.

 

 

Beszélgettem kicsit az ottani, éppen available srácokkal, akik bíztattak, hogy fotózgassak nyugodtan, és gondoltam, hogy most aztán bosszút állok a világon, és megkérdezem, hogy van-e

 

nyomtatópatron

ceruzaelem

hívnak-e elő képet

óraelem

telefonkártya

és módosíthatom-e a díjcsomagom

 

és persze hogy

 ÁJFÓN VAN?

De végül nem tettem. Biztos kitört belőlem az empátia.

 

És végül de nem utolsósorban, egy piros Nano bele az illetékesekbe, hogy legalább képen lássatok ilyet is:

 

Úgy döntöttem, a helynek hivatalosan is jár az OMFG.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr371312067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása