...a lakóhelyemet. Mert a közönség akarta.

 

Szóval a szobám kicsi, de igen lakájos (az most akkor elipszilon?). Az ágy kényelmetlen, a fürdőszoba picike, de egyébként teljesen rendben van, mert az enyém. Tegnap pakolás címszó alatt már sikerült is kényelmes kuplerájt túrni az egyébként rendezett szobába.

Jelenleg úgy néz ki, hogy (igen, jól látjátok, ez a fényképezőgép még az előzőnél is szarabb):

Semmi extra, a nálam hangúlyos tárgyi elemek felfedezhetők, mint hangcucc és gp, meg szék hátára hajított nadrág, de ami cool, az a piros lámpa. Mindig is akartam piros lámpát. Mert az vicces.

Egyébként a piros lámpáknak- változatos jelentéstartalmuk, mondhatni szimbolikájuk mellett- van egy fontos tulajdonsága: Ha nappal fényképezed, semmi nem látszik belőle. Nem, behúzott függönynél sem. Egyébként meg a kamera a hibás, szerintem fényérzékeny, ugyanis már a gyertyalángtól is képes megfeküdni és haaatalmas szép égésfoltot fényképez csupán.

 

 

A fürdőszoba rohadtul vicces.

Nézzük sorban.

Kilincses budi. Nemár. Nem billenős/gombos, nem kilincses. Jó, hogy kopogni nem kell. Egyébként használható, nincs vele baj. Csak debil.

 

Csap. Na ettől kapok sikítófrászt. A hideg és a melegvíz: KÜLÖN CSAP. Azthiszem utoljára a Virányosi óvodában láttam ilyet kiscsoportosként, utána ott is lecserélték, nemtudom, a britek miért gondolják úgy, hogy ez jó. Van négymillió metrójuk, tiszta városaik, rendezett állampogáraik, és akkor itt ez a csapos dolog. Annyira meg is ijedtem tőle, hogy azonnal bedugtam a fejem a zuhanyzóba, hogy de ott ugye nem...? De hálistennek nem.

A zuhanyzó. Előszöris, a zuhanyfej be van építve a falba, ami tök praktikus- lenne, ha nem a vízszinthez képest 70 fokban állna, az egészet a falra spriccelve. Ez azért jó, mert nem tudom magamat beszappanozni, mert akárhová állok azonnal levizeződik rólam a cucc. Nem nem, a vízsugár mögé sem tudok elbújni, mert a tulajdonképpeni sugara jó nagy. Ebből adódott a következő probléma is. Én világ életemben baromságnak tartottam a zuhanyfüggönyt. Ez volt tegnap is, mikor zuhanyzás után felfedeztem, hogy természetesen úszik a egész rohadt fürdőszoba, nekem meg nemhogy kilépőszőnyegem, de egy rohadt felmosórongyom sincsen. Aztán ma reggel megvilágosodtam, igen: a zuhanyfüggöny aljának a zuhanytálcán belül kell lennie, nem kívül. Érted ugye, hogy úgy fogja meg a vizet, hülyegyerekem?

 

Apropó funkcionális impotencia, a konyhában is vágtam nagy WTF fejeket (ld. header), mert az istennek nem bírtam rájönni, hogy működik a főzőlap /sütő. Arra szintén ma jöttem rá, hogy az elosztót be kéne kapcsolni- félreértés ne essék, egy kurvanagy, falba épített, piros kapcsolóról van szó, közvetlenül a sütő felett-, és akkor minnyá' milyen meleg lenne! Ennek örömére ma halrudacskákat fogok vacsorázni, valószínűleg rizzsel, holnap meg csinálok indiait, mert van Ben bácsi-féle Curryszósz a djutifríbe kisboltban itt mellettünk. 11-ig nyitva. Mondjuk, hogy csirkehúst hol fogok kapni, arról fogalmam nincs.

Jaj, igen, vettem az IKEA-ban növényeket, mert az fontos, hogy várjon haza valaki. Csodálatos lesz hazajönni a kis zőccséghez, olyan édes, ahogy csóválja a farkát, folyik a nyála és hozza a labdáját!

Üdvözöljétek hatalmas vastapssal (milyen nehéz lehet egy vastaps?) a szabadulóművészt, a rettenthetetlent, a sivatag szörmedvényét, hét kender ördögét, a szilárd jellemű és introvertált

 

ETUST!


Igen. Etus. ÉS?! Etus mellett van még egy bambusz is, ő a fürdőszobában lakik és még nincs neve. Ottokárra gondoltam, de szívesen veszek bármilyen ötletet, a lényeg, hogy gáz legyen. Olyan igazán borzasztó név.

 

Növény ügyben bizakodó vagyok, számtalan példát hozott már a történelem a növények talpraesettségét illetően. Ott van mindjárt Barna valahai fikusza(?), Baudelaire, aki kizárólag vodkán és egyéb huszadrangú alkoholokon élt világ életében, a legnagyobb egészségben és nyugalomban. Nem tudom miben halt meg, ne is kérdezzétek.

 

Egyébként a C block-ba kerültem ( de vicces, érted C, mint Cinna), harmadik emelet, és ha ez a nyikhaj buzi nem kapcsolja ki a scootert a szomszédban, szétverem a fején a piros lámpámat, na szóval a hely rendezett, kellemes. Bár a bringatároló nem fedett. Nem értem, hogy juthat eszébe valakinek tető nélküli biciklitárolót építeni egy olyan országban, ahol 362 napot esik az eső. Mindegy. Fiatalfelnőtt-témában meg otthon vannak, a kertben gyakorlatilag mindennek van tiltótáblája, még 'please don't smoke weed' tábla is van, a bejáratnál elhelyezett no skateboarding tábla+ikon láttán meg hirtelen azt hiheti az ember, hogy Californiában van.

 

...ahhoz mondjuk kicsit hűvös van.

 

Ja, és nem esett az eső.

 

Még...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr141379347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aszekelyek 2009.09.13. 19:01:22

Bambusz lehetne taki bácsi, hamár etus...

aszekelyek 2009.09.13. 19:06:16

esetleg alma. az elég gáz, egy bambuszt almának hívni..Ha jól látom etus a drkordagyörgy család tagja.

aszekelyek 2009.09.13. 19:07:37

Vannak dolgok, amihez ragaszkodnak. A csaptelep, az angol font... a jobbról jön a kamion... lesz még...

vikingblood 2009.09.13. 21:32:37

Baszki, ugyanilyen lámpa van a bal könyökömnél. Eredetileg zöldet akartam, az ex beszélt rá a pirosra. Nagyon jó hangulatra képes.
Aki scootert hallgat, egyéb gonoszságra is képes, legjobb mielőbb megölni.

Feldin · http://shootinginjapan.com/ 2009.09.13. 21:54:50

zuhanyzóhoz ajánlom a víz, kijön, szappan, visszamegy kombót.
Nem árt hozzá egy szőnyeg a földre mondjuk :)

abatyja 2009.09.16. 08:48:41

Szép a szoba, meg a virág is! Már látom, hogy a képen még üres polcok tele lesznek

a) tankönyvekkel, jegyzetekkel, az általad létrehozott, a hangtechnika világát forradalmasító művekkel

b) üres sörösüvegekkel, tetkós képekkel, törött lábról levett gipsz darabjaival.

Tudom csúnyán hangzik, de csak aggódom. Mindenkiben minden jó szándék megvan, de nagyon messze vagy, ha valami ne adja az ég történne veled, hogy gyorsan segítségedre siessünk. Úgyhogy vigyázz magadra és legyél óvatos!

abatyja 2009.09.16. 08:49:59

A pá lemaradt, úgyhogy:

süti beállítások módosítása