2009.09.23. 14:48

Igeeeeeeeeen, összeszedtem életem első igazánangol megfázását.

 

Annyira rosszul nem vagyok, folyik az orrom, bedugult a fülem és az eröltetett alvástól úgy bedagadtak a szemeim, hogy úgy nézek ki, mint egy másnapos koreai. Sokkal inkább idegesít, hogy ágyban kell feküdnöm, nem csinálhatom azt, amit akarok, nem mehetek biciklizni, nem mehetek csavarogni, még egy rohadt kör biliárdra se mehetek le, mert össze-vissza fertőzöm a többieket ( meg mert a harmadik lövés után bealszom). Vicces egyébként, hogy azon pampogok, hogy miért nem állatkodhatom, miközben azon gondolkodom vagy fél órája, hogyan jussak le a boltba úgy, hogy minél kevesebb emberrel kelljen találkoznom.

 

Gyűlölök beteg lenni, ááááárggggh.

 

Trabant, kérlek *homlokát dörzsöli*.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr51401891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aszekelyek 2009.09.23. 15:09:00

Láz? nincs egy fal, amin átdörömbölj, hozzanak már neked a boltból vamit az egészségesek... Kidugod a fejed előtt a párnával a pénzt meg a cetlit:)

aszekelyek 2009.09.23. 15:09:58

A megfázás nem fertőz... csak pocsékul néz ki tőle a zember..

cinna 2009.09.23. 17:05:36

a tobbiek is csak most ebredtek fel, a sracok valoszinuleg elvoltak bulizni, grace pedig szinten beteg.
de mar megoldottam.

aszekelyek 2009.09.23. 19:28:29

Apád hülye károgását ne is vedd fel,csak gyógyulj meg.Ha nem zavar a vasárnapi mamaebédre megszerveznék egy szkájp /de szép/randit veled a Dávid segítségével.Újabb apanyafi: van-e visszaigazolás a hoteltől? Ha igen léci küld át a Dának.Gyógyulj meg, vigyázz jobban magadra és amikor már tudod élvezd az életet. 1084 óra múlva személyes macera Apád
süti beállítások módosítása