Közéleti magazinunk #2

2009.09.28. 16:42

Ezúttal talán még megdöbbentőbb tartalommal, mint az előző kiadásban.

Ugyanis most a Depeche Mode-ot fogom lehordani a picsába.

 

Először tekintsétek meg a Sounds of the Universe album (ami már önmagában megérne egy anyázós postot) Hole to Feed c. számára készült klipet:

 

 

Leszögezném, hogy van bennem némi szkepticizmus, hogy ez most ez-e az-e, vagy valami víruskampány, ami pont azt a reakciót akarja kiváltani, amit én itt most produkálni fogok, de ebben az elkorcsosult káposztalében én bármit el tudok képzelni, ami aztilleti.

Ilyen génytelen, semmitmondó, unalmas, átgondolatlan és odanemillő klipet én még életemben nem láttam. Utoljára talán a szépemlkű Brooklyn Bounce klipjei konvergáltak ehhez a színvonalhoz, de ez még csak nem is konvergál, mert ez nem csak közelíti, de el is éri a nullát.

Aha, értem én, hogy Hole to Feed, és akkor apelláljunk erre,  vegyük odamondósra a figurát, és mutassunk valamit, amit a hülye prűd népség majd gusztustalannak fog titulálni, és nem látják, de nem ám, hogy ez valójában milyen ironikus és műűűvészi... hát fiúk, ez most kurvára nem jött be. Ez se nem cinikus, se nem ironikus, se nem művészi, mert a felsoroltaknak esszenciája, hogy a célzott alany is levágja, hogy ez most az volt, de itt ez nem történik meg.

Ülök és várom ugyanis, hogy na, dobják az arcomba a palacsintát, de semmi. Vontatott, ötlettelen, gány, nulla értelmes mondandóval vagy akár vizuális hurráoptimizmussal.

 

És ellentétben a júniusi koncerttel, itt nem fogadom el mentségként, hogy jó-jó, de Gahant nemrég műtötték.

Ha valaki esetleg látná Eric Warenheim-et, ássa el élve a zene és film intézményének megőrzése érdekében.

Ezennel engedélyt adok a bolygó felrobbantására, már a Depeche Mode-ért sem érdemes élni. Senkinek.

 

Trabant, ha megtennéd.

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr831413174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aszekelyek 2009.09.28. 21:14:10

ettől még a dekadens múvészek is rosszul lesznek... botrányosan xar... ez a koreográfia ia.... egyébként meg kukkolnak oszt annyi...

barazdabillegeto 2009.09.29. 19:03:31

Hat en inkabb meg se nezem. Eleg volt belehallgatni a lemezbe. Igazabol mar az Exiter is gaz volt. A Playing the angel ugyszinten szar. Reszemrol az Ultra volt az uccso jo lemez. C u DM.

cinna 2009.09.29. 21:45:15

Exciter pedig rendben van.

kivetel persze a freelove, mert azt mar gecire unom...
süti beállítások módosítása