Bad Hair

2009.10.14. 20:45

...a reggeli Seanburns-feelingre rátesz egy lapáttal az is, hogy a hajam rettenetes állapotban van. Fakó, élettelen, lenőtt, túl hosszú, nem lehet vele semmit sem csinálni. Ez egyet jelent: el kell menni fordászhoz.

...amit én úgy cakkumpakk 100 fontra tippelek, és már a gondolattól is ráz a hideg, hogy őszinte legyek.

Egyébként is patkányforma vagyok, as in nagyon nehezen változtatok dolgokon. Évek óta ugyanaz volt a fodrászom, most pedig be kell szakadnom egy vadidegen fodrászatba és rábízni magamat valakire, akit kurvára nem ismerek, és várni, hogy na, mi lesz a vége.

 

...végülis van három sapkám...

 

 

Ja, egyébként most esik le, hogy éppcsakhogytöbb mint egy hónapja vagyok itt.

 

Kellett volna biztos valami létösszegzést csinálnom.... de nem volt rá ingerenciám.

Szerző: cinna

4 komment

Címkék: fodrász bad hair

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr831450677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aszekelyek 2009.10.14. 23:03:39

Na igen, a fodrász az intim terület. Akérki ne nyújjonmá a felemhez vazze... pézééé Énmegkérdezném helyiektől, hol kéne vágatni.Sznezőt meg vennék... brillant loréált...:)

cinna 2009.10.14. 23:49:28

mar talaltam egy helyet, holnap bemegyek idpontert. nem szaz font es valoszinuleg diakkedvezmenyt is kapok. megbizhatonak tunik...

aszekelyek 2009.10.15. 15:39:55

Éjjenéjjen...., az jó, ha megbízhatónak tűnik...bár a legfontosabb az ollósemberről az első benyomás:) lehetőleg Edward legyen a neve.Ne legyen dauervíze és naaaagy csavarói...? Bár Sanyi, az első fodrászom, aki bitang jó volt, még 25 éves koromban mindezekkel rendelkezett de sassoonnál tanult párizsban és mestervizsgája volt és legutolsó divat szerint csinált mindent a fiataloknak. Ő döntötte el de nem volt benne hiba.Normálisnak senki nem tartotta, tele voltak a képeivel a falak az üzletben.Festett. Nem is rosszul. Az félsiker, ha egy kerékkel több van, én mondom.

laubrigiati 2009.10.15. 20:36:43

@cinna: A sereben ingyé is nyírnak csak kicsit G.I. Janes lesz a rőzse
süti beállítások módosítása