Via Facebook

2010.01.30. 00:29

Magdianyus, a megmondóember.

 

 

Tudjátok, valójában miért kellett a vén nadrágszaggatót kiírni a sorozatból (már persze azon kívül, hogy mindig is akkora paraszt volt, hogy még a mágneses mezőt is fel akarta szántani)? Azért, mert új állást kapott, deméghozzá a Velemtenekötekeggyé Hivatalban a Faszorrú Bácsi Asszisztenseként.

 

Úgyhogy úgy döntöttem, hogy az állandó szereplők, mint Trabant, Ernőke (vagy ő nem volt még?) és Faszorrú Bácsi mellé felveszem jómunkásembernek Magdianyust is, mert bizonyosan csomó-csomó hasznos tanácsot tud adni, no meg aztán kell ugye mindig valaki, aki azt a bizonyos hagyományos értékrendet (ld. még: hagyományos mosópor) képviseli és nemhogy a lehetőségekhez mérten, de azokat messzemenően túlszárnyalva próbálja kurvára ráerőszakolni egy adott személyre vagy szituációra, függetlenül annak természetétől.

 

Nem csak hülyeségek lesznek mostmár, hanem hogyha épp olyanom lesz (ez erre a hétvégére datálható), akkor be is számolok, mert azért történt egy két dolog (de végülis élünk). És ha nagyon elememben leszek, majd lesz közéletimagazin véleménykifejtéssel is, tartozom magamnak még olyan dolgokkal, hogy Artisjus, meg satöbbi (és édesapámnak mostmár vállalhatatlan mennyiségű sörrel), szóval mostmár lehet csekkolni visszafele, ha apadni látszik az internet szennytengere egy esős vasárnap délelőtt (amikor normális ember ugye alszik. Jólvan nem kommentálom magamat többet.).

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr91713885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása