Legújabb felfedezésemről kell szót ejtenem, miszerint rájöttem, pontosan mire találta ki az angol közösség a 'pain in the ass' -kifejezést.
Fél négykor sikerült felébrednem, 5-6 fele pedig leültem, hogy folytassam emelkedett missziómat, miszerint munkát kell találnom. Izé, kapnom.

Az elmúlt öt óra maga volt a pokol. Miután befejeztem a CV-met Gábor segítségével, szembe kellett néznem a ténnyel, hogy bazzzzzzzmeg, ezek motivációs levelet is akarnak, de persze erről az utolsó pillanatig szó nem volt. Órák óta remegett a kezem a submit gomb felett, de nem... Namármost, én oldalakat írok bárkinek az ideiglenes tavak flórájáról és faunájáról, neadjisten a kvantummechanika irracionális feltételezéseiről, de mgamról egy kurva mondatot nem tudok összehozni. Azt meg mégsem írhatom egy motivációs levélbe, hogy bunkó vagyok, mindenkit egyformán utálok, de jól bánok a csavarhúzóval.
Szóval délután óta kínlódunk ezzel a szarral, és negyed 12 fele sikerült odáig eljutni, hogy az összes állásra leadtam a pályázatom. Regent Street, Covent Garden, Brent Cross  és White City a játékosok, ezeket tudom megközelíteni emberi idő alatt, creative (ezt magyarázzam?), genius (szerviz) és specialist (lótifuti) munkakörökre. Világoskék pólós, azaz azért vagyok, hogy baszogass-ember csak az utóbbi, kurvára nem szeretném, de kell valami 'tartalék', ha esetleg kütyüzőnek nem lennék elég jó.

Úgyhogy most némileg megkönnyebbültem, legalábbis annyiból, hogy végre összehoztam egy értelmes profilt. Most pedig kezdhetek azon görcsölni, stresszelni, parázni, agyfaszozni, kiTedelni, hogy na, vajon mikor hívnak, és egyáltalán hívnak-e, és összejön-e, lesz-e munkám, satöbbi.

Jaj, de gyűlölök állást keresni.

 


 

Szerző: cinna

5 komment

Címkék: munka bazmeg work job omg

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr91459481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aszekelyek 2009.10.19. 10:18:01

Jó a kééépp... Kevés útálatosabb dolog van, mint a guestlist, kedvezmány és álláskeresés..... Sztem simán fog menni:)

aszekelyek 2009.10.19. 10:23:07

Jó a kép:) Sztem simán fog menni. Ha egy magyar lány elverekedte magát a TVU-ra és dolgozott is előtte az Apple-nél egy évet zanulás mellett, és még egyetem mellett is ott akarna és ehhez mindössze 21 éves arra kíváncsiak lesznek. Meg egyébként is.... biztos hallották, hogy a magyar utolsónak megy be a forgóajtón és elsőnek jön ki:)

cinna 2009.10.19. 14:20:06

ha megkerlek, leirnad megegyszer, hogy jo a kep, csak a biztonsag kedveeert?:)

Máriska 2009.10.19. 16:27:28

Jó a kép!!!!!! De nem te vagy felül?:D
süti beállítások módosítása