Mi a bajom a flatpartykkal?

2009.10.22. 13:42

Az, hogy ma reggel jött egy felszólítás a kollégiummenedzsmenttől, hogy katasztrofális állapotban van a konyhánk- és tényleg-, és ha nem teszünk ez ellen valamit, ki leszünk rúgva a picsába.

 

A dühítő a dologban, hogy ezt a mocskot nem én, meg nem Katie, meg nem Alex csinálja, hanem azok a faszok, akik idejönnek majd minden este, szétbarmolják a konyhánkat, a szemetet pedig itthagyják a picsába. Most éppen konyhát takarítunk, habár nekem épp az egyetemi könyvtárban kellene lennem, de sebaj. Attól tartok azonban, hogy hiába rakjuk össze a helyet, legkésőbb hétfő reggelre megint ugyanolyan ordenáré majomhányás lesz az egész.

...arra meg egérfasznyi esély sincs, hogy esetleg a kedves vendégeink megembreljék magukat és kidobják a a másfél méterre lévő kukába a rohadt sörösüvegeket, meg ne borítsák ki a hamutálat legalább háromszor (arról nem is beszélve, hogy esetleg ki is lehetne néha pucolni, ha már nem akarunk lebukni a dohányzással).

 

Jajbazmeg.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr421467591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aszekelyek 2009.10.22. 17:27:40

A menedzs,emtnek írjatok, hogy rendelje el a flatparty tilalmat.-Mert nem fair, hogy ti vigyétek el a balhét.Naaagy táblát, azajtóra. Only for here authotized persons. Keep tidy our flat!- From yourelf.

cinna 2009.10.22. 17:34:38

Authorized personnel only
Please keep our flat tidy for your own safety and pleasure.

inkabb.

amugy nem lehet, mert akkor mi leszunk a faszfejek, es jogosan nemileg... ezen duhongtunk egesz nap laurieval.
majd megoldjuk...
süti beállítások módosítása