Vasárnap, másnap

2009.11.15. 14:31

...mert őszintén szólva semmi más értelmét nem látom a vasárnapnak, minthogy önkényesen és ad hoc kijelölje az emberiség a semmit sem csinálás napjának. Isten ezért teremtette a vasárnapot (mások szerint a szombatot).

Úgyhogy megragadván az alkalmat én semmit nem csinálok, azon kívül, hogy próbálok megszabadulni az egyébként meglepően mérsékeltre sikerült másnaposságomtól.

A tegnap estéről annyit, hogy Katie születésnapját ünnepeltük összesen három(?) kocsmában, életemben először ettem Subway-ben (pedig otthon is szemeztem már vele egy ideje) és újdönsült (szó szerint, bruhaha) barátunk, Dan leszbikusnak nézett.

Furábbnál furább dolgokat sikerült meginni, a három pohár Californiai bor, a Corona és a Beck's tulajdonképpen gyereknek való matériák, de az a lila, folyékony almazállapotú idegentest, na az valami brutál volt. Ugyanezt kis ízmódosítással lenyeltük egyébként kék, zöld és narancssárga kivitelben is. Ezt ha valaki visszaadja, egy egész Diznis kifestőkönyvet rittyent a felmosóvödörbe seperc alatt (nem történt meg, spekulálok).

Képek majd lesznek, ha a többiek magukhoz térnek.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr281526808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása