Engem lep meg a legjobban,

2009.12.19. 22:02

de egészen kezdem megszeretni az Ableton-t. A rohanás miatt relatíve kevés időm van mindent felfedezni-kipróbálni, a trial meg le fog járni, de nem annyira rémes a dolog, mint gondoltam. Napi monitorfej-post.

Mondjuk a klasszik keverőnézet rohadtul hiányzik, és bár grimaszolva ugyan, de elhiszem, hogy aki DJ-zik, annak baromi fontos lehet ez a fajta struktúra... engem inkább kurvára zavar.

A MAX pedig a patchfetisizmus nirvánájába repített, kb. 40 fontért már tudok igényelni diákverziót 9 hónapra, úgyhogy az év eleji belekezdések között fog szerepelni többek között az egyetemi resident geek felkeresése is (mert HughGrant tényleg összekötött minket nagyjából). Mert az jó.

Egyébkénk itt tartok (és működnek is ám!), bangelés, csak nem volt időm több tutorialra...

 

Mondjuk mielőtt az új éven kezdek gondolkodni, nem ártana befejezni ezt az évet, ugye...

Forgatókönyv kész, script kész, még az FX meg a kollázs van hátra befejezendő, utána meg mindenki mehet a picsába, nem vagyok elérhető!

 

Szerző: cinna

Szólj hozzá!

Címkék: ableton max

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr81609909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása