Presentig Day, első rész

2009.11.04. 19:53

...vegyes. 63%-ot kaptunk (ez nem jelent semmit, ugyanis valami iszonyatosan hülye rendszerben értékeltünk, köze nincs se az ABC, se 1-5 skálás osztályzáshoz, fél óra volt csak az, míg Katia elmagyarázta, hogy is van ez), aminél én jóval többre számítottam, és kicsit csalódás is, de szívesen kenem a csoportmunka kártékony hatására. Meg aztán vígasztal némileg a tudat, hogy 69% volt a legjobb eredmény egész nap.

Mi voltunk szerintem az egyetlen csoport, aki konkrétan semmit nem felejtett el, sem kiöltözni, sem elhozni az órára a prezentációt, előbbi kevesebb, utóbbi sok (gyakorlatilag a csoport 3/4-e) embernek okozott nehézséget.

Nem égtünk le, sőt, relatíve jól nyomtuk, de a büszkeségem és maximalizmusom magára baszta a szobája ajtaját és nem hajlandó kijönni már órák óta.

 

Holnap HughGrant, egyedi munka, meglátjuk, hogy mi sül ki belőle, azt nagyon meg kellene tolni, az Autechre is, HughGrant is, meg a morgolódó büszkeségem is megérdemelné.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cinna.blog.hu/api/trackback/id/tr211500828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aszekelyek 2009.11.04. 20:16:41

naugye, mondtamén.... perszehogy összeszedettek voltatok. Természetesen a maximalista csak a 1oo % -ot tudja ajtócsapkodás , bezárkózás nélkül viselni. Túl van élve, nem is rosszul és ez a lényeg. Egyébként sincs nyomasztóbb, mint egy dülledő mellkasú ego , fel alá páváskodva abban a pici kis szobában:) -ott arcozna neked és nem tudnál tőle rendesen készülni holnapra:)

Feldin · http://shootinginjapan.com/ 2009.11.06. 01:05:48

hehe. ehhez nem fűzök semmit. az előttem szóló tökély :)
süti beállítások módosítása